ВІТАМІН БОР

ВІТАМІН БОР – добриво для позакореневого підживлення чутливих до нестачі бору культур (соняшник, ріпак, буряки, виноград, овочі та ін.).

Основні характеристики препарату:

  • діюча речовина: бор 17% ;
  • Бор погано рухливий в рослині. Дефіцит бору в рослині призводить до:
  • порушення нормального росту та розвитку рослини;
  • відмирання молодих пагонів;
  • ламкості стебла;
  • блакитно-зеленого забарвлення молодого листя;
  • негативного впливу на розвиток генеративних органів;
  • порушення розвитку провідної системи;
  • гальмування процесу фотосинтезу.

ВІТАМІН БОР розроблений для попередження борного голодування рослин.

  • форма препарату: водорозчинний порошок;
  • об’єм: мішок 10кг;

Переваги ВІТАМІН БОР:

  • висока концентрація бору;
  • швидко розчиняється у воді та легко засвоюється рослиною;
  • підсилює стійкість до грибкових та інших хвороб;
  • швидко та ефективно усуває борне голодування рослин;
  • кисла реакція рН- оптимально підходить для бакових сумішей з пестицидами, особливо чутливих до лужного гідролізу;
  • збільшує якість та швидкість запилення культур;
  • підвищує імунітет рослин;
  • підвищує концентрацію вітаміну С в ягодах і овочах;
  • примножує показник цукристості буряка.

ВІТАМІН БОР  рекомендації

  • Враховуючи малорухливість бору в рослині, необхідно застосовувати добриво під час всього вегетаційного періоду.
  • Кратність обробок необхідно збільшувати на легких грунтах з низькою доступністю бору для рослин.
  • Норма витрати робочого розчину  200 л/га.

Увага! Борні продукти не сумісні з фосфорорганічними інсектицидами.

Вітамін Бор застосовується для профілактики або подолання дефіциту бору.

Вітамін Бор норми витрати:

  • ріпак– 0,6-1,0 кг/га (4 листки, стеблування, бутонізація);
  • соняшник– 0,6-1,0 кг/га (в період вегетації до початку цвітіння);
  • соя – 0,6-1,0 кг/га (в період вегетації).

 

Вартість  ВІТАМІН БОР   уточнюйте за вказаними телефонами!

Опис

ВІТАМІН БОР – добриво для позакореневого підживлення чутливих до нестачі бору культур (соняшник, ріпак, буряки, виноград, овочі та ін.)

Додаткова інформація

Культура

БОБОВІ КУЛЬТУРИ, ОВОЧЕВІ КУЛЬТУРИ, ОЛІЙНІ КУЛЬТУРИ

ВИРОБНИК

АГРОХІМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ