
ВІТАМІН БОР
ВІТАМІН БОР – добриво для позакореневого підживлення чутливих до нестачі бору культур (соняшник, ріпак, буряки, виноград, овочі та ін.).
Основні характеристики препарату:
- діюча речовина: бор 17% ;
- Бор погано рухливий в рослині. Дефіцит бору в рослині призводить до:
- порушення нормального росту та розвитку рослини;
- відмирання молодих пагонів;
- ламкості стебла;
- блакитно-зеленого забарвлення молодого листя;
- негативного впливу на розвиток генеративних органів;
- порушення розвитку провідної системи;
- гальмування процесу фотосинтезу.
ВІТАМІН БОР розроблений для попередження борного голодування рослин.
- форма препарату: водорозчинний порошок;
- об’єм: мішок 10кг;
Переваги ВІТАМІН БОР:
- висока концентрація бору;
- швидко розчиняється у воді та легко засвоюється рослиною;
- підсилює стійкість до грибкових та інших хвороб;
- швидко та ефективно усуває борне голодування рослин;
- кисла реакція рН- оптимально підходить для бакових сумішей з пестицидами, особливо чутливих до лужного гідролізу;
- збільшує якість та швидкість запилення культур;
- підвищує імунітет рослин;
- підвищує концентрацію вітаміну С в ягодах і овочах;
- примножує показник цукристості буряка.
ВІТАМІН БОР рекомендації
- Враховуючи малорухливість бору в рослині, необхідно застосовувати добриво під час всього вегетаційного періоду.
- Кратність обробок необхідно збільшувати на легких грунтах з низькою доступністю бору для рослин.
- Норма витрати робочого розчину 200 л/га.
Увага! Борні продукти не сумісні з фосфорорганічними інсектицидами.
Вітамін Бор застосовується для профілактики або подолання дефіциту бору.
Вітамін Бор норми витрати:
- ріпак– 0,6-1,0 кг/га (4 листки, стеблування, бутонізація);
- соняшник– 0,6-1,0 кг/га (в період вегетації до початку цвітіння);
- соя – 0,6-1,0 кг/га (в період вегетації).
Вартість ВІТАМІН БОР уточнюйте за вказаними телефонами!
Опис
ВІТАМІН БОР – добриво для позакореневого підживлення чутливих до нестачі бору культур (соняшник, ріпак, буряки, виноград, овочі та ін.)
Додаткова інформація
Культура | БОБОВІ КУЛЬТУРИ, ОВОЧЕВІ КУЛЬТУРИ, ОЛІЙНІ КУЛЬТУРИ |
---|---|
ВИРОБНИК | АГРОХІМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ |